ROUGETTE do zapiekania kremowo-delikatny

Kraj pochodzenia: Niemcy Niemcy

Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane

Masa: 180 g

Przydatność do spożycia: 25 dni

Ilość w opakowaniu: 6 szt.

Ser do zapiekania ROUGETTE można bardzo szybko i prosto przyrządzić i dzięki swojej gramaturze 180 g jest idealną porcją dla 1-2 osób.

Ser piec bez folii w drewnianym pudełku w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 °C (termoobieg 180 °C) przez 10 minut. Następnie wyjąć ser z piekarnika, naciąć powierzchnię na krzyż i rozchylić cztery narożniki. Potem włożyć z powrotem do piekarnika i dopiekać przez kolejnych 8-12 minut, aż osiągnie pożądany stopień zarumienienia.

Czy w parze, z rodziną lub z przyjaciółmi, przy dużym stole lub na tarasie - ser ROUGETTE to wspaniały posiłek na każdą okazję.

Więcej informacji można sprawdzić na: www.rougette.pl

 

Pobierz kartę produktu