BURRO DI BUFALA masło z mleka bawolego

Kraj pochodzenia: Włochy
Rodzaj mleka: bawole
Masa: 125g
Przydatność do spożycia: 33dni

Masło z mleka bawolego to tradycyjny włoski produkt. Ma jasny
porcelanowy kolor i delikatny smak. Mleko bawole sprawia, że
produkt jest jeszcze bardziej kremowy niż tradycyjne masło.



Pobierz kartę produktu
BURRO DI BUFALA masło z mleka bawolego

Zobacz także

Zostań naszym partnerem







    WiadomośćProśba o kontakt
    Zgoda na <a href='//klarma.pl/zgoda-na-przetwarzanie-danych/' target='_blank'>przetwarzanie danych</a>
    DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
    SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera