SER PARMIGIANO REGGIANO (krąg 1/8)

Kraj pochodzenia: Włochy
Rodzaj mleka: krowie surowe
Masa: 1 kg
Przydatność do spożycia: 75
Ilość w opakowaniu: 1

Oryginalny włoski ser twardy wytwarzany od wieków zgodnie z tradycyjną recepturą w rejonach: Parmy, Reggio Emilia, Bolonii, Modeny i Mantui. Proces produkcji sera jest ściśle nadzorowany przez konsorcjum Parmigiano-Reggiano z siedzibą w Reggio nell´Emilia. Ser twardy Parmigiano Reggiano otrzymywany jest z surowego mleka krowiego. Dojrzewa minimum 12 miesięcy, posiada pełny i wyrazisty smak. Polecany do konsumpcji w postaci tartej.



Pobierz kartę produktu

Zobacz także

Zostań naszym partnerem







    WiadomośćProśba o kontakt
    Zgoda na <a href='//klarma.pl/zgoda-na-przetwarzanie-danych/' target='_blank'>przetwarzanie danych</a>
    DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
    SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera