SER ROUCOULONS (tort)

Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 1,2 kg
Przydatność do spożycia: 33
Ilość w opakowaniu: 2

Oryginalny francuski ser Roucoulons z porostem pleśni. Charakteryzuje się elastyczną, kremową konsystencją oraz intensywnym smakiem i zapachem. Niezbędny składnik deski serów. Wyśmienicie smakuje z chrupiącym pieczywem oraz jako przekąska np. z winogronami. Produkowany jest z mleka krowiego pasteryzowanego. Zawiera 55% tłuszczu.



Pobierz kartę produktu
SER ROUCOULONS (tort)

Zobacz także

Zostań naszym partnerem







    WiadomośćProśba o kontakt
    Zgoda na <a href='//klarma.pl/zgoda-na-przetwarzanie-danych/' target='_blank'>przetwarzanie danych</a>
    DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
    SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera