SER TWARDY DALMATYŃSKI (krąg)

Rodzaj mleka: częściowo odtłuszczone mleko krowie
Masa: 2,8
Ilość w opakowaniu: 2

Twardy pełnotłusty ser, wytwarzany ze zmieszania mleka owczego i pełnego mleka krowiego. Dzięki zawartości co najmniej 70% mleka krowiego i min. 15% mleka owczego wzbogacony jest intensywnym aromatem. Ser ten dojrzewa w takich samych warunkach jak BOKUN, ale mleko krowie dodane do mleka owczego w proporcji 70% nadaje masie serowej imponującą gładkość i elastyczność oraz zmniejsza agresywność aromatów dominujących w serze BOKUN. Delikatność wysokotłuszczowego mleka krowiego daje uczucie pełności i doskonale komponuje się z winem “BONTERA” firmy “DEGARA” z Zadaru w Chorwacji.



Pobierz kartę produktu
SER TWARDY DALMATYŃSKI (krąg)

Zobacz także

Zostań naszym partnerem







    WiadomośćProśba o kontakt
    Zgoda na <a href='//klarma.pl/zgoda-na-przetwarzanie-danych/' target='_blank'>przetwarzanie danych</a>
    DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
    SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera