Ser z koziego mleka

Rodzaj mleka: kozie pasteryzowane
Masa: 150g
Ilość w opakowaniu: 8szt

Sery dojrzewające wytwarzane są tradycyjnymi metodami z wysokiej jakości mleka od kóz, które swobodnie pasą się na słowackich łąkach. Sery dojrzewają przez co najmniej 1 miesiąc w specjalnych pomieszczeniach, w idealnych warunkach. Ten produkt dojrzewa przez minimalnie trzy miesiące. Ma lekko ostry smakiem charakterytyczny dla koziego mleka. 



Pobierz kartę produktu
Ser z koziego mleka

Zobacz także

Zostań naszym partnerem







    WiadomośćProśba o kontakt
    Zgoda na <a href='//klarma.pl/zgoda-na-przetwarzanie-danych/' target='_blank'>przetwarzanie danych</a>
    DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
    SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera