Ser z owczego mleka

Kraj pochodzenia: Słowacja
Rodzaj mleka: owcze pasteryzowane
Masa: 150g
Ilość w opakowaniu: 8szt

 Naturalny, pełnotłusty, półtwardy ser dojrzewający. Zawartość tłuszczu w suchej masie min. 45%. Charakteryzuje je słodko-orzechowy smak. Sery dojrzewające wytwarzane są tradycyjnymi metodami z wysokiej jakości mleka od owiec, które swobodnie pasą się na słowackich łąkach. Sery dojrzewają przez co najmniej 1 miesiąc w specjalnych pomieszczeniach, w idealnych warunkach.



Pobierz kartę produktu
Ser z owczego mleka

Zobacz także

Zostań naszym partnerem







    WiadomośćProśba o kontakt
    Zgoda na <a href='//klarma.pl/zgoda-na-przetwarzanie-danych/' target='_blank'>przetwarzanie danych</a>
    DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
    SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera