Wyszukaj według kategorii
Deska serów francuskich (5 rodzajów)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie i owcze pasteryzowane
Masa: 300 g
Przydatność do spożycia: 10 dni
Gotowa kompozycja francuskich serów, które wyróżniają się wyjątkową jakością i znakomitym smakiem. Francja znana jest ze swojego dziedzictwa kulinarnego, szczególnie w dziedzinie serów. Deska serów francuskich składa się z pięciu rodzajów sera: Tomme des Pyrenees IGP, Saint-Nectaire AOP laitier, Cantal AOP, Fourme d’ambert AOP, Tomme de brebis. Znakomity dobór serów został stworzony przez wybitnych serowarów, którzy wyselekcjonowali odpowiednie gatunki. Deska serów francuskich gwarantuje wspaniały poczęstunek dla gości lub jest świetną propozycją na romantyczny wieczór we dwoje.
SER RACLETTE (plastry)
MOZZARELLA Michelangelo (w solance)
SER MORBIER Z POPIOŁEM (krąg 1/2)
SER P’TIT GREY Z POPIOŁEM
SER BRYNDZA (porcja)
SER DELAKTIS Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM (dodatek do sałatek)
SER BRIE ERMITAGE (tort)
SER BLEU D’AUVERGNE (1/2 kręgu)
SER CANTOREL GEANT
SER DORBLU (1/2 kręgu)