Wyszukaj według kategorii
SER OWCZY PUR BREBIS
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: owcze pasteryzowane
Masa: 140g
Ser z mleka owczego, ceniony przez smakoszy francuskich. Również polscy konsumenci coraz częściej doceniają jego wyjątkowy, karmelowo-orzechowy aromat. Mleko do produkcji sera pozyskiwane jest od owiec, pasionych na pastwiskach pirenejskich szczytów. Ser wspaniale smakuje w połączeniu ze słodkimi konfiturami – na przykład z dyni.
SER WENSLEYDALE Z CZEKOLADĄ I POMARAŃCZĄ
SER WENSYLEYDALE Z MANGO I IMBIREM
SER ROQUEFORT PAPILLON RED LABEL (porcja)
SER EMMENTAL 3 kg blok
SER CHEVRE & BREBIS (krąg)
SER KROWIO-OWCZY VACHE & BREBIS PELOTARI
SER DELAKTIS Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM (dodatek do sałatek)
SER DIPLOMAT ZE SZCZYPIORKIEM I CZOSNKIEM
SER CAMBOZOLA ŚMIETANKOWA
SER VACHE & BREBIS PELOTARI (krąg)