Wyszukaj według kategorii
SER CAMBOZOLA ŚMIETANKOWA
Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 150 g
Przydatność do spożycia: 21 dni
Pysznym sekretem tego popularnego klasyka są wysokiej jakości kultury bakterii zawarte w mleku, które podczas dojrzewania tworzą delikatne ziarna przerostu pleśni w kremowej konsystencji. Cambozola to wyjątkowy ser charakteryzujący się nie tylko przerostem niebieskiej pleśni, ale i porostem białej pleśni, którą można zaobserwować w postaci białego meszku widocznego na skórce. Inspirujące połączenie naturalnego kremowego smaku z pikantną nutą, właściwą dla niebieskiej pleśni sprawdza się jako dodatek do sałatek, dań na zimno i na gorąco. Ser ten doskonale sprawdzi się na kanapce jak i na desce serów. Do sera pleśniowego Cambozola najlepiej pasują wina białe. Produkowany z mleka krowiego, pasteryzowanego. Zawiera 70% tłuszczu.
SER OWCZY ROLADA PLEŚNIOWA
PROVOLONE PICCANTE
SER DELICIOUS SELECTION BLUE CHEESE
SER KOZI MEELANIA (FRESH PACK)
SER OWCZY PUR BREBIS
QUESO DE OVEJA
WASABI
SER KROWIO-OWCZY
SER KROWIO-OWCZY VACHE & BREBIS PELOTARI
SER KROWI FOURME D’AMBERT