Wyszukaj według kategorii
SER EMMENTAL 3 kg blok
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 3-4kg
Emmental to ser o delikatnym charakterze, kremowej konsystencji i lekkiej orzechowej słodyczy. Emmental znany jest przede wszystkim z charakterystycznych dziur, zdobył ogromną popularność w Europie. Doskonale sprawdza się jako składnik do przyrządzania fondue, a także stanowi doskonały dodatek do kanapek, zapiekanek czy koreczków. Delikatny smak sera Emmental zapewnia jego uniwersalność i szerokie zastosowanie w kuchni. Francuski Emmental wyróżnia się wysoką jakością i kunsztem serowarów.
SER WYKE CHEDDAR EXTRA MATURE
SER FOURME D´AMBERT (walec)
SER PARMIGIANO REGGIANO (porcja)
SER BRIE LA BRIQUE (blok)
SER CAMEMBERT ROYAL (porcja)
GRANA PADANO krąg 1/8
SER GRAND FORMAGGIO – 12 miesięcy
SER CHEDDAR MATURE WHITE IRISH FARMERS (plastry)
SER CHEVRETTE “FRICO” (blok)
SER OWCZY PUR BREBIS