Wyszukaj według kategorii
SER ROUGETTE (tort)
Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 2 kg
Przydatność do spożycia: 27
Ilość w opakowaniu: 1
Ser miękki z porostem szlachetnej, różowej pleśni, którą zawdzięcza ekstraktowi z papryki. Kremowo-biały aż po złotożółty miąższ, z pojedynczymi dziurami o kremowej konsystencji charakteryzuje delikatny, ale wyrazisty smak i aromat. Ser pleśniowy Rougette świetnie komponuje się na desce serów, w towarzystwie owoców. Jest doskonałym składnikiem sałatek oraz dań na gorąco. Do sera Rougette polecane są delikatne, półwytrawne wina białe. Produkowany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego. Zawiera 70% tłuszczu.
						
									SER P’TIT GREY Z POPIOŁEM								
									SER CAMEMBERT ROYAL								
									SER ROUCOULONS NOIX Z NATURALNYM AROMATEM ORZECHA WŁOSKIEGO								
									SER BRIE ERMITAGE (tort)								
									Ser kozi pleśniowy w kształcie sera/ Coeur du Berry 150g/								
									ROLADA OWCZA PLEŚNIOWA								
									SER L’ORTOLAN Z TRUFLAMI								
									SER BRIE ERMITAGE (tort mini)								
									SER CAMEMBERT ERIVAL (porcja)								
									Ser kozi Meelania (brie)