Wyszukaj według kategorii
SER ROUGETTE (tort)
Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 2 kg
Przydatność do spożycia: 27
Ilość w opakowaniu: 1
Ser miękki z porostem szlachetnej, różowej pleśni, którą zawdzięcza ekstraktowi z papryki. Kremowo-biały aż po złotożółty miąższ, z pojedynczymi dziurami o kremowej konsystencji charakteryzuje delikatny, ale wyrazisty smak i aromat. Ser pleśniowy Rougette świetnie komponuje się na desce serów, w towarzystwie owoców. Jest doskonałym składnikiem sałatek oraz dań na gorąco. Do sera Rougette polecane są delikatne, półwytrawne wina białe. Produkowany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego. Zawiera 70% tłuszczu.
SER CAMEMBERT ERIVAL (porcja)
SER CANTOREL GEANT (tort)
SER BRIE ERMITAGE (tort)
SER LEFFOND
SER BRIE LA BRIQUE (blok)
SER CAMEMBERT ROYAL (porcja)
SER IL CIT
ROLADA OWCZA PLEŚNIOWA
ROLADKA KOZIA PLEŚNIOWA MEELANIA
SER P’TIT GREY Z POPIOŁEM