Wyszukaj według kategorii
Mozzarella Fior di Latte
Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 1 kg
Przydatność do spożycia: 13
Ilość w opakowaniu: 15
Mozzarella Fior di Latte, produkowana ze świeżego mleka krowiego, charakteryzuje się delikatnym,
kremowym smakiem oraz białą barwą. Kluczowy składnik kuchni włoskiej o elastycznej konsystencji,
która doskonale się topi pod wpływem temperatury. Ser w formie bloku jest doskonały dla gastronomii i
serwowania w sklepach przy ladzie chłodniczej.
SER DANISH WHITE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM (dodatek do sałatek)
SER RICOTTA
SER MASCARPONE E´PIU
SER KOZI BUCHETTE ROLADKA Z DODATKIEM CZOSNKU I ZIÓŁ (blister)
DANISH WHITE dodatek do sałatek
SER DELAKTIS Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM (dodatek do sałatek)
Mozzarella di bufala 100g (w solance)
SER BAŁKAŃSKI (z mleka krowiego)
Bio Feta grecka
SER MOZZARELLA (w solance)