Wyszukaj według kategorii
SER EMMENTAL 3 kg blok
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 3-4kg
Emmental to ser o delikatnym charakterze, kremowej konsystencji i lekkiej orzechowej słodyczy. Emmental znany jest przede wszystkim z charakterystycznych dziur, zdobył ogromną popularność w Europie. Doskonale sprawdza się jako składnik do przyrządzania fondue, a także stanowi doskonały dodatek do kanapek, zapiekanek czy koreczków. Delikatny smak sera Emmental zapewnia jego uniwersalność i szerokie zastosowanie w kuchni. Francuski Emmental wyróżnia się wysoką jakością i kunsztem serowarów.
SER PARMIGIANO REGGIANO (tarty)
SER GOUDA plastry 1 kg
SER GOUDA “FRICO” (krąg 12 kg)
Pecorino Pistacchiotto
GRAND Rokiskio 1,65kg 12-miesięcy
SER DIPLOMAT Z CZOSNKIEM (BLOK)
WASABI
SER KOZI MEELANIA (KRĄG)
SER LE ROUSSOT (porcja)
SER PROVOLONE DOLCE (porcja)