Wyszukaj według kategorii
SER KOZI QUESO DE CABRA porcja
Kraj pochodzenia: HiszpaniaRodzaj mleka: kozie pasteryzowane
Masa: 150 g
Przydatność do spożycia: 200
Ilość w opakowaniu: 16
Campos de Toledo to półtwardy, pasteryzowany ser z mleka koziego. Ten ser dojrzewa przez 1-2 miesiące i ma skórkę w kolorze naturalnej papryki. Ma zwarte wnętrze, bez dziur i ma typową białą barwę sera koziego. Ma miękki, maślany smak i zawartość tłuszczu w suchej masie od 45% do 50%.
GRANA PADANO krąg 1/8
SER CHEDDAR IVY’S VINTAGE
SER SNOWDONIA CHEDDAR BLACK BOMBER
SER MIMOLETTE “FRICO” (kula)
SER GRUYERE ENTREMONT (porcja)
SER WENSYLEYDALE Z MANGO I IMBIREM
SER KOZI QUESO DE CABRA krąg
SER QUESO DE OVEJA
SER CHEVRETTE “FRICO” (blok)
SER SNOWDONIA CHEDDAR AMBER MIST