Wyszukaj według kategorii
SER KOZI QUESO DE CABRA porcja
Kraj pochodzenia: HiszpaniaRodzaj mleka: kozie pasteryzowane
Masa: 150 g
Przydatność do spożycia: 200
Ilość w opakowaniu: 16
Campos de Toledo to półtwardy, pasteryzowany ser z mleka koziego. Ten ser dojrzewa przez 1-2 miesiące i ma skórkę w kolorze naturalnej papryki. Ma zwarte wnętrze, bez dziur i ma typową białą barwę sera koziego. Ma miękki, maślany smak i zawartość tłuszczu w suchej masie od 45% do 50%.
SER MORBIER Z POPIOŁEM (krąg 1/2)
SER WYKE CHEDDAR IVY’S VINTAGE
SER VACHE & BREBIS PELOTARI (krąg)
PARMIGIANO REGGIANO DOP płatki
SER CHEDDAR MATURE WHITE IRISH FARMERS (plastry)
SER PROVOLONE DOLCE
SER GRANA PADANO (tarty)
SER QUESO DE OVEJA
WASABI
SER NIEMIECKI Z ORZECHAMI WŁOSKIMI tort 2 kg