Wyszukaj według kategorii
SER MASCARPONE E´PIU
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 2 kg
Przydatność do spożycia: 40
Ilość w opakowaniu: 4
Oryginalny włoski ser deserowy Mascarpone E’Piu o mocno kremowej konsystencji. Doskonały do przyrządzania oryginalnego włoskiego deseru Tiramisu. Idealny składnik ciast, deserów, kremów oraz lodów. Zamiennik śmietany w słodkich sosach. Produkowany z mleka krowiego, pasteryzowanego. Zawiera 80% tłuszczu.
SER RICOTTA SALATA
SER BRYNDZA
SER RICOTTA (owcza)
SIRTAKIS SER SAŁATKOWY TYPU GRECKIEGO (plaster)
SER BAŁKAŃSKI (z mleka owczego)
SER MOZZARELLA MINI (w solance)
Burrata z truflami 100g (w solance)
SER IGOR DOLCETTO Gorgonzola & Mascarpone
SER MOZZARELLA MINI (w solance)
SER GORGONZOLA DOLCE (porcja)