Wyszukaj według kategorii
SER PARMIGIANO REGGIANO (tarty)
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie surowe
Masa: 100 g
Przydatność do spożycia: 33
Ilość w opakowaniu: 20
Oryginalny włoski ser twardy, dojrzewający 12 miesięcy. Charakteryzuje się pełnym, wyrazistym smakiem. Od wieków wytwarzany jest zgodnie z tradycyjną, ściśle przestrzeganą recepturą. Posiada oznaczenie DOP, będące gwarancją autentyczności pochodzenia mleka, z którego jest wytwarzany właściwego danemu regionowi Włoch ( w tym przypadku to: Parma, Reggio Emilia, Bolonia, Modena, Mantua). Ser tarty Parmigiano Reggiano jest doskonałym dodatkiem do dań zapiekanych, zup i sałatek. Produkowany jest z mleka krowiego, surowego. Zawiera 32% tłuszczu.
SER EMMENTALER SZWAJCARSKI (blok)
SER RICOTTA
SER MIMOLETTE “Frico” (plastry)
SER GRANA PADANO (porcja)
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (krąg 1/4)
SER SNOWDONIA CHEDDAR Green Thunder
SER RED STORM VINTAGE RED LEICESTER
SER GOUDA GREEN PESTO (krąg)
SER WASABI KRĄG 4,5 KG
SER WYKE CHEDDAR IVY’S VINTAGE