Wyszukaj według kategorii
SER PARMIGIANO REGGIANO (tarty)
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie surowe
Masa: 100 g
Przydatność do spożycia: 33
Ilość w opakowaniu: 20
Oryginalny włoski ser twardy, dojrzewający 12 miesięcy. Charakteryzuje się pełnym, wyrazistym smakiem. Od wieków wytwarzany jest zgodnie z tradycyjną, ściśle przestrzeganą recepturą. Posiada oznaczenie DOP, będące gwarancją autentyczności pochodzenia mleka, z którego jest wytwarzany właściwego danemu regionowi Włoch ( w tym przypadku to: Parma, Reggio Emilia, Bolonia, Modena, Mantua). Ser tarty Parmigiano Reggiano jest doskonałym dodatkiem do dań zapiekanych, zup i sałatek. Produkowany jest z mleka krowiego, surowego. Zawiera 32% tłuszczu.
Pecorino di Tartufo
SER IBERICO (porcja)
SER KOZI MEELANIA (BLOK)
SER GOUDA GREEN PESTO (krąg)
BLACK LEMON
SER SNOWDONIA CHEDDAR AMBER MIST
SER MIMOLETTE (porcja)
PROVOLONE PICCANTE
SER PANEER
SER WENSYLEYDALE Z MANGO I IMBIREM