Wyszukaj według kategorii
SER RACLETTE (krąg)
Kraj pochodzenia: Francja
Masa: 7 kg
Przydatność do spożycia: 30
Ilość w opakowaniu: 1
Oryginalny francuski ser półtwardy o wyrazistym smaku. Drugi po fondue najbardziej popularny przysmak w Szwajcarii. Jego miąższ ma kolor kości słoniowej, jest pokryty jasną, pomarańczowo-brązową skórką. Raclette można podawać z warzywami, wędlinami, mięsem, ziemniakami, rybą i przyprawami. Skomponowane według indywidualnych preferencji danie należy zapiec na patelni lub w piekarniku. Do potraw z serem Raclette polecane jest czerwone wino lub ziołowy sznaps. Ser wytwarzany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego.
OCCELLI AL BAROLO porcja
SER CHEVRETTE “FRICO” (blok)
SER CHEDDAR MILD WHITE IRISH FARMERS (plastry)
SER IRISH FARMERS CHEDDAR MILD RED (blok)
SER FOURME D´AMBERT (porcja)
PARMIGIANO REGGIANO DOP płatki
SER DELAKTIS Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM (dodatek do sałatek)
SER EMMENTAL 3 kg blok
QUESO DE OVEJA
SER EMMENTALER SZWAJCARSKI (blok)