Wyszukaj według kategorii
SER RACLETTE (krąg)
Kraj pochodzenia: Francja
Masa: 7 kg
Przydatność do spożycia: 30
Ilość w opakowaniu: 1
Oryginalny francuski ser półtwardy o wyrazistym smaku. Drugi po fondue najbardziej popularny przysmak w Szwajcarii. Jego miąższ ma kolor kości słoniowej, jest pokryty jasną, pomarańczowo-brązową skórką. Raclette można podawać z warzywami, wędlinami, mięsem, ziemniakami, rybą i przyprawami. Skomponowane według indywidualnych preferencji danie należy zapiec na patelni lub w piekarniku. Do potraw z serem Raclette polecane jest czerwone wino lub ziołowy sznaps. Ser wytwarzany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego.
						
									SER KOZI MEELANIA (PORCJA)								
									SER CHEVRETTE “FRICO” (blok)								
									SER GRANA PADANO (porcja)								
									SER ROUCOULONS NOIX Z NATURALNYM AROMATEM ORZECHA WŁOSKIEGO								
									PROVOLONE PICCANTE								
									SER CHEVRETTE “FRICO” (blok)								
									SER CANTOREL GEANT								
									SER RACLETTE (plastry)								
									PARMIGIANO REGGIANO DOP płatki								
									SER WYKE CHEDDAR IVY’S VINTAGE