Wyszukaj według kategorii
SER RACLETTE (krąg)
Kraj pochodzenia: Francja
Masa: 7 kg
Przydatność do spożycia: 30
Ilość w opakowaniu: 1
Oryginalny francuski ser półtwardy o wyrazistym smaku. Drugi po fondue najbardziej popularny przysmak w Szwajcarii. Jego miąższ ma kolor kości słoniowej, jest pokryty jasną, pomarańczowo-brązową skórką. Raclette można podawać z warzywami, wędlinami, mięsem, ziemniakami, rybą i przyprawami. Skomponowane według indywidualnych preferencji danie należy zapiec na patelni lub w piekarniku. Do potraw z serem Raclette polecane jest czerwone wino lub ziołowy sznaps. Ser wytwarzany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego.
SER WYKE CHEDDAR IVY’S VINTAGE
Pecorino di Tartufo
SER PARMIGIANO REGGIANO (porcja)
SER KOZI MEELANIA (PLASTRY)
SER DIPLOMAT NATURALNY (blok)
SER LE ROUSSOT (porcja)
SER GRUYERE SZWAJCARSKI (blok)
SER MANCHEGO (porcja)
SER MAASDAM “FRICO” (1/4 kręgu)
SER PARMIGIANO REGGIANO (porcja)