Wyszukaj według kategorii
SER PANEER
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 160 g
Przydatność do spożycia: 30
Ilość w opakowaniu: 12
Paneer jest rodzajem domowego twarogu wykorzystywanym szeroko w kuchni indyjskiejto. Wytwarzany z mleka krowiego, ale bez soli i podpuszczki. Paneer ma zwartą konsystencję, która po podgrzaniu nie roztapia się, lecz staje się miękka i szczególnie przyjemna dla podniebienia. Paneer idealnie sprawdzi się jako dodatek do słonych jak i słodkich potraw.
SER HOTOS FETA GRECKA PDO (puszka)
SER BAŁKAŃSKI (z mleka owczego)
Pecorino Pistacchiotto
SER RICOTTA (owcza)
SER MOZZARELLA (w solance)
SER MICHELANGELO BURRATA
GRANA PADANO krąg 1/8
SER PARMIGIANO REGGIANO 60 g (tarty)
SER PROVOLONE DOLCE (porcja)
SER MOZZARELLA (w solance)