Wyszukaj według kategorii
RICOTTA MICHELANGELO
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 250 g
Przydatność do spożycia: 16
Ilość w opakowaniu: 6
Ricotta MICHELANGELO to delikatny, kremowy ser o łagodnym smaku i wyjątkowo gładkiej konsystencji. Dzięki subtelnej lekko kwaśnej nucie idealnie sprawdza się zarówno w słodkich jak i słonych daniach. Doskonała do farszów takich jak cannelloni, tortellini czy lasagna, a także do deserów i lekkich przekąsek. Ricotta MICHELANGELO to prawdziwie uniwersalny składnik, który wzbogaci każde danie o wyjątkowy włoski charakter.
SER MOZZARELLA MINI (w solance)
SIRTAKIS SER SAŁATKOWY TYPU GRECKIEGO (plaster)
Bio Feta grecka
SER DANISH WHITE Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM (dodatek do sałatek)
SER HOTOS FETA GRECKA PDO
SER BAŁKAŃSKI (z mleka owczego)
SER PEPERONCINO Z CHILII
SER MOZZARELLA (w solance)
SER KOZI z niebieską pleśnią BLU DI CAPRA
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (porcja)