Wyszukaj według kategorii
SER włoski świeżo tarty
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie surowe
Masa: 100 g
Przydatność do spożycia: 37
Ilość w opakowaniu: 25
Mix włoskich serów twardych, tartych. Okres dojrzewania: 12-15 miesięcy. Charakteryzuje się wyrazistym zdecydowanym smakiem. Jest doskonałym dodatkiem do wszelkiego rodzaju dań zapiekanych, spaghetti, zup. Można używać jako dodatek do sałatek. Wyprodukowano z surowego mleka.
SER PROVOLONE DOLCE (porcja)
Pecorino di Tartufo
SER RICOTTA (owcza)
SER MICHELANGELO MOZZARELLA DI BUFALA (w solance)
SER GORGONZOLA DOLCE GRAN RISERVA LEONARDI (krąg)
Pecorino Pistacchiotto
SER PARMIGIANO REGGIANO 60 g (tarty)
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (krąg 1/4)
GRANA PADANO krąg 1/8