Wyszukaj według kategorii
SER MASCARPONE E´PIU
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 250 g
Przydatność do spożycia: 40
Ilość w opakowaniu: 12
Oryginalny włoski ser deserowy Mascarpone E’Piu o mocno kremowej konsystencji. Doskonały do przyrządzania oryginalnego włoskiego deseru Tiramisu. Idealny składnik ciast, deserów, kremów oraz lodów. Zamiennik śmietany w słodkich sosach. Produkowany z mleka krowiego, pasteryzowanego. Zawiera 80% tłuszczu.
SER GORGONZOLA DOLCE (porcja)
SER GRANA PADANO (tarty)
SER GRANA PADANO (porcja)
SER MICHELANGELO MOZZARELLA DI BUFALA (w solance)
SER HOTOS FETA GRECKA PDO
SER BAŁKAŃSKI (z mleka owczego)
SER GRATINO (tarty)
SER włoski świeżo tarty
SER BAŁKAŃSKI (z mleka krowiego)
SER MASCARPONE E´PIU