Wyszukaj według kategorii
GRECKA FETA Z JOGURTEM DO SMAROWANIA z pastą z oliwek
Kraj pochodzenia: Grecja
Rodzaj mleka: owcze i kozie pasteryzowane
Masa: 180g
Przydatność do spożycia: 45dni
Ilość w opakowaniu: 12szt
Ser do smarowania Hotos jest wytwarzany z sera feta oraz świeżegojogurtu. Dodatek jogurtu sprawia, że mieszanka staję się kremowa i idealnie nadaje się do smarowania pieczywa, ale także jako dodatek do jedzenia. Oliwki nadają wyrazistego smaku, dopełniając smak sera do smarowania Hotos.
SER MICHELANGELO BURRATA
SER BAŁKAŃSKI (z mleka koziego)
SER DELAKTIS Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM (dodatek do sałatek)
SER KOZI LE CABRIDOUX (świeży do smarowania)
Ser mozzarella light (w solance)
SER PANEER
SER MASCARPONE E´PIU
SER MOZZARELLA (w solance)
SER HOTOS FETA GRECKA PDO
Mozzarella Fior di Latte