Wyszukaj według kategorii
Pecorino di Tartufo
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: termizowane mleko owcze
Masa: 150 g
Przydatność do spożycia: 70
Ilość w opakowaniu: 10
Włoski ser twardy z dodatkiem letniej trufli. Pikantny smak sera Pecorino wspaniale balansuje ze słodyczą trufli i przyjemnym aromatem. Letnia trufla to ceniony składnik w kuchni włoskiej, jej smak określa się jako mieszanka ziemistości i czekolady. W połączeniu z serem Pecorino tworzy wykwinty duet. Ser produkowany jest z mleka owczego pasteryzowanego.
SER MICHELANGELO PECORINO ROMANO (porcja)
SER PROVOLONE DOLCE (porcja)
SER BEEMSTER MEDIUM (krąg)
SER MIMOLETTE (porcja)
SER MANCHEGO (porcja)
SER MICHELANGELO BURRATA
SER PARMIGIANO REGGIANO (tarty)
SER MIMOLETTE “FRICO” (porcja)
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (porcja)
BLACK LEMON krąg 4,5 kg