Wyszukaj według kategorii
Pecorino Pistacchiotto
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: termizowane mleko owcze
Masa: 150 g
Przydatność do spożycia: 70
Ilość w opakowaniu: 10
Włoski ser twardy z dodatkiem pistacji. Pikantny smak sera Pecorino i lekko krucha konsystencja sera to znaki rozpoznawcze tego gatunku sera. Dodatek pistacji zapewnia wyraźny orzechowy smak, który jest podbity przez słony smak sera. Kulinarne zastosowanie pistacji jest bardzo szerokie, a połączenie z serem Pecorino tworzy wyjątkowy duet. Ser produkowany jest z mleka owczego pasteryzowanego.
SER IGOR GORGONZOLA PICCANTE (porcja)
SER RED STORM VINTAGE RED LEICESTER
SER TALEGGIO DOP
SER DIPLOMAT NATURALNY (blok)
Pecorino Pepe Nero
SER WYKE RED LEICESTER
SER KOZI Z ZIOŁAMI MEDITERRANO (krąg)
SER WYKE CHEDDAR IVY’S VINTAGE
SER MAASDAM “FRICO” (blok)
SER CHEDDAR MATURE WHITE IRISH FARMERS (plastry)