Wyszukaj według kategorii
SER BAKED CAMEMBERT
Kraj pochodzenia: NiemcyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 200 g
Przydatność do spożycia: 42
Ilość w opakowaniu: 8
Wyśmienity ser z porostem białej, szlachetnej pleśni. Otoczony delikatną panierką, zapieczony na złocisty kolor. Baked Camembert to doskonała baza do przygotowania szybkiego i smacznego dania. Można go przyrządzać w piekarniku, na patelni, we frytkownicy. Świetnie smakuje z sosem borówkowym , ze świeżą sałatą i orzechami, na ostro z sosem czosnkowym lub chili. Ser pleśniowy Baked Camembert można również serwować po hawajsku z zapieczonym ananasem i sosem borówkowym , jako deser ze świeżymi owocami lub sałatką owocową lub udekorowany warzywami. Produkowany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego. Zawiera 45% tłuszczu