Wyszukaj według kategorii
SER KROWIO-OWCZY VACHE & BREBIS PELOTARI
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie i owcze pasteryzowane
Masa: 150
Ilość w opakowaniu: 13
Francuski ser Chistera powstający z połączenia mleka krowiego i owczego charakteryzuje się wyrazistym smakiem i półtwardą strukturą. Ceniony nie tylko ze względu na smak, ale także wartości odżywcze – dzięki mleku owczemu, które cechuje wysoka zawartość wapnia i tłuszczu. Świetnie sprawdzi się na deskach serów, jak również w sosach czy sałatkach.
SER KROWI FOURME D’AMBERT
QUESO DE OVEJA
SER GOUDA RED PESTO
SER DIPLOMAT ZE SZCZYPIORKIEM I CZOSNKIEM
SER OWCZY PUR BREBIS
SER FOURME D´AMBERT (walec)
SER DIPLOMAT Z ZIELONYM PIEPRZEM
SER RACLETTE (plastry)
SER MAASDAM
WASABI