Wyszukaj według kategorii
SER PARMIGIANO REGGIANO 60 g (tarty)
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie surowe
Masa: 60 g
Oryginalny włoski ser twardy, świeżo tarty. Charakteryzuje się pełnym, wyrazistym smakiem. Od wieków wytwarzany jest zgodnie z tradycyjną, ściśle przestrzeganą recepturą. Posiada oznaczenie DOP, będące gwarancją autentyczności pochodzenia mleka, z którego jest wytwarzany właściwego danemu regionowi Włoch. Ser tarty Parmigiano Reggiano jest doskonałym dodatkiem do dań zapiekanych, zup i sałatek.
SER KOZI Z ZIOŁAMI
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (krąg 1/4)
SER GOUDA “FRICO” (krąg 4,5kg)
SER RACLETTE (plastry)
GRANA PADANO krąg 1/8
SER SNOWDONIA CHEDDAR Pickle Power
SER VACHE & BREBIS PELOTARI (krąg)
SER MIMOLETTE (plastry)
SER RACLETTE (krąg)
SER MIMOLETTE (tarty)