Wyszukaj według kategorii
RICOTTA MICHELANGELO
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 250 g
Przydatność do spożycia: 16
Ilość w opakowaniu: 6
Ricotta MICHELANGELO to delikatny, kremowy ser o łagodnym smaku i wyjątkowo gładkiej konsystencji. Dzięki subtelnej lekko kwaśnej nucie idealnie sprawdza się zarówno w słodkich jak i słonych daniach. Doskonała do farszów takich jak cannelloni, tortellini czy lasagna, a także do deserów i lekkich przekąsek. Ricotta MICHELANGELO to prawdziwie uniwersalny składnik, który wzbogaci każde danie o wyjątkowy włoski charakter.
SER HOTOS FETA GRECKA PDO
SER HOTOS MANOURI PDO (porcja)
PARMIGIANO REGGIANO DOP płatki
SER BRYNDZA
SER PARMIGIANO REGGIANO 60 g (tarty)
Pecorino Pepe Nero
DANISH WHITE dodatek do sałatek
SER MOZZARELLA (w solance)
Mozzarella Fior di Latte