Wyszukaj według kategorii
SER ROUCOULONS (porcja)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 125 g
Przydatność do spożycia: 21
Ilość w opakowaniu: 8
Oryginalny francuski ser z porostem pleśni. Charakteryzuje się elastyczną, kremową konsystencją, smakiem oraz intensywnym zapachem. Jest doskonałym składnikiem deski serowej. Wyśmienicie smakuje z chrupiącym pieczywem jak również z winogronami. Produkowany jest z mleka krowiego pasteryzowanego. Zawiera 55% tłuszczu w suchej masie.
SER GRUYERE ENTREMONT (porcja)
SER DELAKTIS Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM (dodatek do sałatek)
ROLADA OWCZA PLEŚNIOWA
SER CAMEMBERT ERIVAL (porcja)
SER CAMEMBERT ROYAL (porcja)
SER BRIE ERMITAGE (tort)
SER CANTOREL GEANT
SER ROQUEFORT PAPILLON BLACK LABEL (krąg 1/2)
SER BRIE ERMITAGE (tort mini)
SER EMMENTALER ERMITAGE (blok)