Wyszukaj według kategorii
PARMIGIANO REGGIANO 14 -mcy porcja
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie surowe
Masa: 200 g
Przydatność do spożycia: 75
Ilość w opakowaniu: 20
Oryginalny włoski ser twardy, dojrzewający 14 miesięcy. Charakteryzuje się pełnym, wyrazistym smakiem. Od wieków wytwarzany jest zgodnie z tradycyjną, ściśle przestrzeganą recepturą. Posiada oznaczenie DOP, będące gwarancją autentyczności pochodzenia mleka, z którego jest wytwarzany właściwego danemu regionowi Włoch ( w tym przypadku to: Parma, Reggio Emilia, Bolonia, Modena, Mantua).
Ser tarty w dozowniku 80 g
SER IGOR GORGONZOLA PICCANTE (krąg 1/4)
SER GRANA PADANO (krąg 1/32)
SER MICHELANGELO PECORINO ROMANO (porcja)
Pecorino di Tartufo
SER RICOTTA
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (krąg 1/4)
SER GRANA PADANO (porcja)
SER PANEER
SER GORGONZOLA DOLCE