Wyszukaj według kategorii
SER TALEGGIO DOP
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 200g
Przydatność do spożycia: 16
Ilość w opakowaniu: 8
Miękki, kremowy ser maziowy o intensywnym aromacie. Znany był już w starożytności, a jego nazwa wywodzi się od doliny Bergamo, gdzie powstał. Dzięki cotygodniowemu szczotkowaniu wodą i solą nabiera wyjątkowego koloru, a mimo mocnego zapachu wyróżnia go łagodny, lekko słodki i delikatnie owocowy smak. Ser ten dojrzewa od 6 do 10 tygodni i jest chroniony oznaczeniem DOP (Denominanzione di Origine Protetta), co oznacza iż posiada Certyfikat Chronionego Miejsca Pochodzenia .
SER włoski świeżo tarty
SER BAKED MOZZARELLA STICKS DO ZAPIEKANIA
BACK CAMMEMBERT CLASSIC
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (porcja)
SER FONDUE ORIGINAL
SER GORGONZOLA DOLCE GRAN RISERVA LEONARDI (krąg)
SER PARMIGIANO REGGIANO 60 g (tarty)
SER SIRTAKIS Z ZIOŁAMI NA GRILLA LUB PATELNIĘ (op.zbiorcze)
SER LANGHERINO