Wyszukaj według kategorii
SER RACLETTE (plastry)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 200 g
Przydatność do spożycia: 22
Ilość w opakowaniu: 8
Oryginalny francuski ser półtwardy o wyrazistym smaku. Drugi po fondue najbardziej popularny przysmak w Szwajcarii. Jego miąższ ma kolor kości słoniowej, jest pokryty jasną, pomarańczowo-brązową skórką. Raclette można podawać z warzywami, wędlinami, mięsem, ziemniakami, rybą i przyprawami. Skomponowane według indywidualnych preferencji danie należy zapiec na patelni lub w piekarniku. Do potraw z serem Raclette polecane jest czerwone wino lub ziołowy sznaps. Ser wytwarzany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego. Zawiera 48% tłuszczu.
SER IBERICO (porcja)
SER MANCHEGO (1/2 kręgu)
SER CHEDDAR VINTAGE IRISH FARMERS (blok)
SER WYKE RED LEICESTER
BLACK LEMON
SER GRUYERE ENTREMONT (porcja)
SER CHEVRETTE “FRICO” (blok)
SER CHEVRE & BREBIS (krąg)
SER GOUDA “FRICO” (krąg 4,5kg)
SER CAMEMBERT ERIVAL (porcja)