Wyszukaj według kategorii
SER L’ORTOLAN Z TRUFLAMI
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 135 g
Przydatność do spożycia: 25
Ilość w opakowaniu: 6
L’Ortolan to najlepszy ser Brie, dodatkowo wzbogacony 2% dodatkiem realnej białej włoskiej trufli – a to wszystko bez dodatkowych sztucznych aromatów. Zawiera 55% tłuszczu. Ser wytwarzany jest w Franche-Comté (obszar wschodniej Francji) tylko w jednej fabryce w Charcenne.
SER ROQUEFORT PAPILLON BLACK LABEL (krąg 1/2)
SER IL CIT
SER KROWI FOURME D’AMBERT
SER CANTOREL GEANT (tort)
SER GRUYERE ENTREMONT (porcja)
SER KOZI BUCHETTE ROLADKA Z DODATKIEM CZOSNKU I ZIÓŁ (blister)
SER CANTOREL GEANT
Deska serów francuskich (5 rodzajów)
ROLADKA KOZIA PLEŚNIOWA MEELANIA
SER VACHE & BREBIS PELOTARI (krąg)