Wyszukaj według kategorii
SER ROUCOULONS (porcja)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 125 g
Przydatność do spożycia: 21
Ilość w opakowaniu: 8
Oryginalny francuski ser z porostem pleśni. Charakteryzuje się elastyczną, kremową konsystencją, smakiem oraz intensywnym zapachem. Jest doskonałym składnikiem deski serowej. Wyśmienicie smakuje z chrupiącym pieczywem jak również z winogronami. Produkowany jest z mleka krowiego pasteryzowanego. Zawiera 55% tłuszczu w suchej masie.
SER RACLETTE (plastry)
SER BRIE
SER ROQUEFORT PAPILLON RED LABEL (porcja)
SER RONDIN ROLADA KOZIA NATURALNA (blister)
ROLADA OWCZA PLEŚNIOWA
SER BRIE ERMITAGE (tort)
ROLADKA KOZIA PLEŚNIOWA MEELANIA
SER DELAKTIS Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM (dodatek do sałatek)
SER CANTOREL GEANT (tort)
SER LE ROUSSOT (porcja)