24/03/2021

Dlaczego warto jeść ser żółty – poznaj kluczowe właściwości

Żółty ser to powszechna nazwa używana do określenia dojrzewających, twardych serów podpuszczkowych. Prawdziwy ser żółty jest nie tylko bardzo wartościowym produktem, ale również bardzo pysznym. Ser żółty zawiera wiele witamin i minerałów, które wspomagają funkcjonowaniu naszego organizmu. Istotne jest by zrozumieć, że dostępne na rynku sery żółte różnią się od […]
Czytaj więcej
02/02/2021

Jak wybrać najlepszy ser?

Półki sklepowe są pełne różnego rodzaju serów. Wybór jest ogromny, dlatego warto wiedzieć która z dostępnych opcji jest najlepsza. Dobrej jakości ser ma cechy, które wyróżniają go na tle innych i na które warto zwracać uwagę podczas zakupów. Nazwa „ser” Po pierwsze warto zwrócić uwagę na opis produktu. Nazwa „ser” […]
Czytaj więcej
19/01/2021

SER DŁUGODOJRZEWAJĄCY: ŹRÓDŁO SMAKU I ZDROWIA

Czytaj więcej
04/01/2021

Czy wiesz, że 70 g sera zawiera tyle samo białka co 100 g mięsa?

Czytaj więcej

Zostań naszym partnerem







    WiadomośćProśba o kontakt
    Zgoda na <a href='//klarma.pl/zgoda-na-przetwarzanie-danych/' target='_blank'>przetwarzanie danych</a>
    DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
    SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera