BIO CHEESE Cheddar

Kraj pochodzenia: Łotwa
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 125 g
Przydatność do spożycia: 70
Ilość w opakowaniu: 12

Intensywny żółty kolor, krucha struktura i intensywnie serowy, powszechnie doceniany smak – Cheddar to ser, którego nie sposób nie kochać! Wariant BIO charakteryzuje się wyjątkowym smakiem z gwarancją unijnego certyfikatu.



Pobierz kartę produktu

Zobacz także

Zostań naszym partnerem







    WiadomośćProśba o kontakt
    Zgoda na <a href='//klarma.pl/zgoda-na-przetwarzanie-danych/' target='_blank'>przetwarzanie danych</a>
    DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
    SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera