BIO CHEESE Tilsit

Kraj pochodzenia: Łotwa
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 125 g
Przydatność do spożycia: 70
Ilość w opakowaniu: 12

Intensywny smak i zapach, charakterystyczna, drobno podziurawiona struktura – sera Tilsit, w Polsce nazywanego tylżyckim, nie da się pomylić z żadnym innym. Kupując sery BIO marki Klarma posiadasz gwarancję, że mleko użyte do wytworzenia sera pochodzi z lokalnych gospodarstw dbających o dobrostan krów.



Pobierz kartę produktu
BIO CHEESE Tilsit

Zobacz także

Zostań naszym partnerem







    WiadomośćProśba o kontakt
    Zgoda na <a href='//klarma.pl/zgoda-na-przetwarzanie-danych/' target='_blank'>przetwarzanie danych</a>
    DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
    SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera