Wyszukaj według kategorii
SER BAŁKAŃSKI (z mleka owczego)
Kraj pochodzenia: Bułgaria
Rodzaj mleka: owcze pasteryzowane
Masa: 150 g
Przydatność do spożycia: 112
Ilość w opakowaniu: 12
Oryginalny bułgarski ser szopski. Kremowy, o delikatnym lekko słonawym smaku i zwartej strukturze ułatwiającej krojenie. Jest źródłem pełnowartościowego białka, wapnia, witamin oraz soli mineralnych. Jest doskonałym składnikiem sałatek i dodatkiem do mięs. Ser Bałkański produkowany jest z mleka owczego pasteryzowanego z dodatkiem mleka krowiego oraz koziego. Zawiera minimum 45% tłuszczu.
MOZZARELLA Michelangelo (w solance)
SER HOTOS FETA GRECKA PDO
SER MOZZARELLA (w solance)
SER DANISH WHITE (dodatek do sałatek)
SER KOZI BUCHETTE ROLADKA NATULARNA (blister)
SER RICOTTA
SER MICHELANGELO MASCARPONE
SER BRYNDZA
SER BAŁKAŃSKI (z mleka koziego)
SER MICHELANGELO MOZZARELLA DI BUFALA (w solance)