SER DORBLU

Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 100 g
Przydatność do spożycia: 33
Ilość w opakowaniu: 8x5

Ser z przerostem szlachetnej niebieskiej pleśni, która nadaje mu charakterystyczny, pikantny smak. Powstaje z pasteryzowanego mleka krowiego. Świetnie sprawdza się jako dominujący składnik potraw – sałatek, farszów do ravioli i tortellini czy wypieków, a także wszelkiego rodzaju past. Miękka konsystencja ułatwia wszechstronne wykorzystanie w kuchni.



Pobierz kartę produktu
SER DORBLU

Zobacz także

Zostań naszym partnerem







    WiadomośćProśba o kontakt
    Zgoda na <a href='//klarma.pl/zgoda-na-przetwarzanie-danych/' target='_blank'>przetwarzanie danych</a>
    DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
    SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera