Wyszukaj według kategorii
SER L’ORTOLAN Z TRUFLAMI
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 135 g
Przydatność do spożycia: 25
Ilość w opakowaniu: 6
L’Ortolan to najlepszy ser Brie, dodatkowo wzbogacony 2% dodatkiem realnej białej włoskiej trufli – a to wszystko bez dodatkowych sztucznych aromatów. Zawiera 55% tłuszczu. Ser wytwarzany jest w Franche-Comté (obszar wschodniej Francji) tylko w jednej fabryce w Charcenne.
SER BRIE ERMITAGE (tort)
SER ROQUEFORT PAPILLON RED LABEL (porcja)
Deska serów francuskich (5 rodzajów)
SER RACLETTE (plastry)
SER OWCZY PUR BREBIS
SER COMTE 150g
SER GRUYERE ENTREMONT (porcja)
SER KOZI BUCHETTE ROLADKA Z DODATKIEM CZOSNKU I ZIÓŁ (blister)
SER EMMENTALER ERMITAGE (blok)
SER DELAKTIS Z TŁUSZCZEM ROŚLINNYM (dodatek do sałatek)