Wyszukaj według kategorii
SER MANCHEGO (1/2 kręgu)
Kraj pochodzenia: HiszpaniaRodzaj mleka: owcze pasteryzowane
Masa: 1,5 kg
Przydatność do spożycia: 150
Ilość w opakowaniu: 2
Oryginalny, hiszpański ser twardy z mleka owczego, o półrocznym okresie dojrzewania. Cechuje go doskonały, wyrazisty smak. Ważny składnik deski serowej, świetny dodatek do sałatek. Wyśmienicie smakuje ze świeżym pieczywem. Najlepiej komponuje się z winem białym lub wytrawnym różowym. Ser twardy Manchego otrzymywany jest z mleka owczego, pasteryzowanego. Zawiera min. 50% tłuszczu.
SER KOZI MEELANIA (PLASTRY)
SER CHEDDAR VINTAGE IRISH FARMERS (blok)
SER GRANA PADANO (tarty)
ROLADA OWCZA PLEŚNIOWA
SER GRUYERE SZWAJCARSKI (blok)
GRAND Rokiskio 1,65kg 12-miesięcy
SER RACLETTE (plastry)
SER KOZI Z ZIOŁAMI MEDITERRANO (krąg)
SER EMMENTALER SZWAJCARSKI (blok)
SER PARMIGIANO REGGIANO (porcja)