Wyszukaj według kategorii
SER PANEER
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 160 g
Przydatność do spożycia: 30
Ilość w opakowaniu: 12
Paneer jest rodzajem domowego twarogu wykorzystywanym szeroko w kuchni indyjskiejto. Wytwarzany z mleka krowiego, ale bez soli i podpuszczki. Paneer ma zwartą konsystencję, która po podgrzaniu nie roztapia się, lecz staje się miękka i szczególnie przyjemna dla podniebienia. Paneer idealnie sprawdzi się jako dodatek do słonych jak i słodkich potraw.
Ser tarty w dozowniku 80 g
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (krąg 1/4)
SER GORGONZOLA DOLCE GRAN RISERVA LEONARDI (krąg)
Burrata di bufala 125g wędzona
SER HOTOS MANOURI PDO (walec)
SER BAŁKAŃSKI (z mleka krowiego)
SER GRANA PADANO (krąg 1/32)
SER RONDIN ROLADA KOZIA NATURALNA (blister)
SER DANISH WHITE (dodatek do sałatek)
PROVOLONE PICCANTE