Wyszukaj według kategorii
SER PROVOLONE DOLCE
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 1 kg
Przydatność do spożycia: 82
Oryginalny włoski ser półtwardy typu pasta filata. Polecany do tarcia, pieczenia na ruszcie, podawania na desce serów. Doskonały do dań zapiekanych. Ser Provolone Dolce produkowany jest na północy Włoch, z mleka krowiego pasteryzowanego. Poddawany jest podobnym procesom jak ser mozzarella. Zawiera 44% tłuszczu.
SER MIMOLETTE (plastry)
SER CHEVRETTE “FRICO” (blok)
SER PEPERONCINO Z CHILII
SER QUESO DE OVEJA
SER MIMOLETTE (plastry)
RICOTTA MICHELANGELO
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (krąg 1/4)
SER włoski świeżo tarty
SER CHEDDAR MATURE WHITE IRISH FARMERS (plastry)
SER MAASDAM “FRICO” (krąg)