Wyszukaj według kategorii
SER PROVOLONE DOLCE
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 1 kg
Przydatność do spożycia: 82
Oryginalny włoski ser półtwardy typu pasta filata. Polecany do tarcia, pieczenia na ruszcie, podawania na desce serów. Doskonały do dań zapiekanych. Ser Provolone Dolce produkowany jest na północy Włoch, z mleka krowiego pasteryzowanego. Poddawany jest podobnym procesom jak ser mozzarella. Zawiera 44% tłuszczu.
SER MASCARPONE E´PIU
SER IRISH FARMERS CHEDDAR MILD RED (blok)
SER WYKE RED LEICESTER
SER IGOR GORGONZOLA PICCANTE (porcja)
BEEMSTER ROYAAL CRU 1/4
SER PARMIGIANO REGGIANO (tarty)
PARMIGIANO REGGIANO DOP płatki
SER MIMOLETTE (tarty)
SER CHEVRETTE “FRICO” (blok)
WYYNGARD AFFINE TRUFFLE