Wyszukaj według kategorii
SER RICOTTA (owcza)
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: owcze pasteryzowane
Masa: 3,8 kg
Przydatność do spożycia: 70
Ilość w opakowaniu: 2
Ricotta jest serem krótko dojrzewającym (10-30 dni), zazwyczaj koloru białego lub kości słoniowej o dość zwartej konsystencji.
Ser ricotta jest wykorzystywany głównie do posypywania dań z makaronem. Ilość przepisów jest naprawdę nieograniczona: z warzywami, bazylią, szynką, bekonem i innymi składnikami. Doskonale nadaje się również do przygotowania zapiekanek.
SER HOTOS MANOURI PDO (walec)
Mozzarella di bufala 100g (w solance)
SER MASCARPONE E´PIU
SER BRYNDZA (porcja)
Ser mozzarella light (w solance)
SIRTAKIS SER SAŁATKOWY W OLEJU Z PRZYPRAWAMI (kostki)
SER MICHELANGELO MASCARPONE (kubek)
SER BAŁKAŃSKI (z mleka owczego)
SER IGOR GORGONZOLA PICCANTE (porcja)
SER KOZI BUCHETTE ROLADKA Z DODATKIEM CZOSNKU I ZIÓŁ (blister)