Wyszukaj według kategorii
SER ROQUEFORT PAPILLON RED LABEL (porcja)
Kraj pochodzenia: Francja
Rodzaj mleka: owcze surowe
Masa: 100 g
Przydatność do spożycia: 64
Ilość w opakowaniu: 12
Jeden z najstarszych francuskich serów wytwarzanych wyłącznie z mleka owiec rasy Lacaune, które pasą się na olbrzymim płaskowyżu w Aveyron. Smak jest złożony, kremowy i miękki dzięki procesowi dojrzewania, który jest obecnie wytwarzany w tych samych naturalnych jaskiniach wioski przez co najmniej 4 miesiące. “Roquefort Papillon” to najbardziej znany Roquefort o pełnym aromacie, który charakteryzuje się dużą intensywnością penicillium roqueforti.
SER RONDIN ROLADA KOZIA NATURALNA (blister)
SER FOURME D´AMBERT (porcja)
SER MONTAGNOLO (tort)
SER LE ROUSSOT (porcja)
SER EMMENTAL 3 kg blok
SER BRIE ERMITAGE (tort)
SER L’ORTOLAN Z TRUFLAMI
SER KOZI z niebieską pleśnią BLU DI CAPRA
SER BRIE
DOR BLU GRAND NOIR W WOSKU 2,5KG