Wyszukaj według kategorii
SER CAMBOZOLA BLACK (tort)
Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 2 kg
Przydatność do spożycia: 21 dni
Ilość w opakowaniu: 1
Cambozola Black to dojrzewający ser miękki o delikatnie ostrym aromacie i wspaniałej kremowej konsystencji. Naturalna szara pleśń widoczna na skórce, drobne niebieskie żyłki wewnątrz oraz staranne dojrzewanie w niskiej temperaturze czynią ser absolutnie wyjątkowym. Idealny do sałatek, kanapek, dań na zimno i na gorąco. Do sera pleśniowego Cambozola najlepiej pasują wina białe. Produkowany z mleka krowiego, pasteryzowanego. Dojrzewa w niskiej temperaturze przez 4 tygodnie. Zawiera 70% tłuszczu.
SER GORGONZOLA DOLCE (porcja)
SER CAMBOZOLA ŚMIETANKOWA (tort)
SER CAMBOZOLA Z CZOSNKIEM (tort)
SER CAMBOZOLA ŚMIETANKOWA
SER BLEU D’AUVERGNE (1/2 kręgu)
SER DELICIOUS SELECTION BLUE CHEESE (blok)
SER FOURME D´AMBERT (walec)
SER BLEU D’AUVERGNE (porcja)
SER KOZI z niebieską pleśnią BLU DI CAPRA
SER ROQUEFORT PAPILLON RED LABEL (porcja)