SER MONTAGNOLO (tort)

Kraj pochodzenia: Niemcy
Rodzaj mleka: krowie pasteryzowane
Masa: 2,2 kg
Przydatność do spożycia: 21
Ilość w opakowaniu: 1

Ser miękki z przerostem niebieskiej pleśni, o lekko marmurkowym wyglądzie (jasnożółty, miejcami biały, delikatny miąższ z dziurkami), szara skórka. Ser Montagnolo charakteryzuje aromatyczny zapach i mocno pikantny smak. Produkowany z mleka krowiego, pasteryzowanego. Zawiera 70% tłuszczu.



Pobierz kartę produktu
SER MONTAGNOLO (tort)

Zobacz także

Zostań naszym partnerem







    WiadomośćProśba o kontakt
    Zgoda na <a href='//klarma.pl/zgoda-na-przetwarzanie-danych/' target='_blank'>przetwarzanie danych</a>
    DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
    SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera