SER IBERICO

Kraj pochodzenia: Hiszpania
Rodzaj mleka: krowie, kozie, owcze pasteryzowane
Masa: 150g
Przydatność do spożycia: 150dni

Ser Iberico to ser prasowany w postaci pasty, wytwarzany z mieszanki trzech rodzajów mleka (krowiego, owczego i koziego). Wszystkie sery sprzedawane pod nazwą „Iberico” muszą być wytwarzane ze świeżego mleka w następujących proporcjach: maksymalnie 50% mleka krowiego, minimum 15% mleka koziego i minimum 15% mleka owczego. Ser charakteryzuję się gładką i maślaną konsystencja oraz wyjątkowym smakiem, ktory zawdzięcza cechą trzech rodzajów mleka: kwaskowatości mleka krowiego, ostrego smaku mleka koziego oraz smak mleka owczego.



Pobierz kartę produktu
SER IBERICO

Zobacz także

Zostań naszym partnerem







    WiadomośćProśba o kontakt
    Zgoda na <a href='//klarma.pl/zgoda-na-przetwarzanie-danych/' target='_blank'>przetwarzanie danych</a>
    DYSTRYBUTOR SERÓW EUROPEJSKICH / DYSTRYBUTOR NABIAŁU / DYSTRYBUTOR SERÓW / PRODUKTY EUROPEJSKIE / NABIAŁ EUROPEJSKI / EKSPORT NABIAŁU / SERY WŁOSKIE
    SERY FRANCUSKIE / SERY HISZPAŃSKIE / SERY DO GASTRONOMII / Hurtownia Sera