Wyszukaj według kategorii
PARMIGIANO REGGIANO DOP płatki
Kraj pochodzenia: WłochyRodzaj mleka: krowie surowe
Masa: 100g
Parmigiano Reggiano, nazywany także “Królem serów”, to niezrównane arcydzieło kulinarnego świata. Jego charakterystyczna tekstura i intensywny smak czynią go niekwestionowanym liderem wśród serów dojrzewających.
Za każdym kawałkiem kryje się historia tradycji i pasji, ponieważ Parmigiano Reggiano jest produkowany zgodnie z 900-letnią recepturą w określonych regionach Włoch. Jego niepowtarzalny smak rozwija się pod wpływem lat dojrzewania, co nadaje mu wyjątkową głębię i złożoność.
SER włoski świeżo tarty
SER IGOR GORGONZOLA DOLCE (porcja)
SER PEPERONCINO Z CHILII
SER GOUDA “FRICO” (krąg 4,5kg)
SER MIMOLETTE (plastry)
SER Cheddar MILD RED IRISH FARMERS (plastry)
SER MAASDAM blok 1,5 kg
SER WENSLEYDALE Z CZEKOLADĄ I POMARAŃCZĄ ½ kręgu
SER RICOTTA
SER WENSYLEYDALE Z MANGO I IMBIREM